Dísznövénytermesztési és Dendrológiai Tanszék

Menü megjelenítése

Oktatott specializációk

Utolsó frissítés: 2021 november 02.

Oktatott specializációk

 


Oktatott specializációk, modulok és szakirányok

A szakköri foglalkozások célja a hallgatók a szakterület apróbb részleteibe való bevezetése, valamint hallgatóink záróvizsgára és a szakdolgozat (diplomamunka) elkészítésére való felkészítése. A tárgyak pontos tematikáját és követelményeit a mindenkori szakkörvezető határozza meg - a modulra felvett hallgatókkal való konzultáció során, az adott félévi követelményrendszert is ő állítja össze, melyet a tanszéki értekezlet hagy jóvá kihirdetése előtt.

 

​​​​​​​
A modulokat, specializációkat hallgató hallgatóink számára igyekszünk a gyakorlatban is jól felhasználható, praktikus szempontból is hasznos ismereteket átadni. Fontos célunk, hogy a nálunk végzett, diplomát szerzett hallgatók elhelyezkedését megkönnyítsük, és a specilizációinkon (szakirányainkon, moduljainkon) szerzett oklevél presztízsét megőrizzük.

Az egyes szakokon oktatott specializációk, modulok, szakirányok (vagy diplomamunka témakörök):

  • Dísznövénytermesztés és faiskola specilizáció (kertészmérnök alapszak)
  • Dísznövények (kertészmérnök mesterszak)

Specializációválasztás 2020. tavasz - Kertészmérnök BSc


A Dísznövénytermesztési és Dendrológiai Tanszék felvételt hirdet Kertészmérnök alapszakos (BSc), nappali és levelező munkarendű hallgatók számára, Dísznövénytermesztés és faiskola specializációra. A felvételi követelményrendszer és jelentkezési lap letölthető az alábbi linkre kattintva:

  • Dísznövénytermesztés és faiskola specializáció, BSc, nappali és levelező (DOCX)
  • Dísznövénytermesztés és faiskola specializáció, BSc, határon túli levelező, Beregszász, Révkomárom és Zenta képzési hely (DOCX)

​​​​​​​

​​​​​​​


Diplomamunka specializáció választása 2020. tavasz - Kertészmérnök MSc, nappali munkarend

A Dísznövénytermesztési és Dendrológiai Tanszék felvételt hirdet Kertészmérnök mesterszakos (MSc), nappali munkarendű hallgatók számára, "Dísznövények" specializációra. A jelentkezés részletei és a jelentkezési lap letölthetők az alábbi linkre kattintva:

  • Dísznövények témakör, MSc, nappali (DOCX)


​​​​​​​


Diplomamunka specializáció választása 2020. ősz - Kertészmérnök MSc, levelező munkarend

A Dísznövénytermesztési és Dendrológiai Tanszék felvételt hirdet Kertészmérnök mesterszakos (MSc), levelező munkarendű hallgatók számára, "Dísznövények" specializációra. A jelentkezés részletei és a jelentkezési lap letölthetők az alábbi linkre kattintva:

  • Dísznövények specializáció, MSc, levelező (DOCX)